Duurzame bloemen voor de zakelijke markt!

Wil jij ook graag een echte Eyecatcher voor op locatie hebben op bijvoorbeeld de balie, in de wachtkamer of vergaderruimtes? Maar heb jij liever dat elk seizoen of elk half jaar de opmaak wordt aangepast in bijvoorbeeld een thema en/of kleur ? Dat kan!

Wij bieden namelijk jaar abonnementen en kwartaal abonnementen aan voor zowel particulier als zakelijk - volledig op maat - zodat jij één of meerdere zijdeboeketten kunt huren. Deze afwisseling zorgt ervoor dat uw entree / ruimte elke keer weer fris en vernieuwend is voor jou en/of jouw klanten / bezoekers.

 

*De prijs is gebaseerd op maandelijkse betaling.

*Wij werken met jaar & kwartaal abonnementen

 

De abonnementen van Homeflower style werken als volgt. Wij maken voor uw organisatie fantastische boeketten geschikt voor iedere ruimte. Zoals de entree, op de receptiebalie, het restaurant en de showroom. Wij zorgen ieder kwartaal, of per halfjaar, voor een nieuwe uitstraling die past bij het seizoen. De halfjaarlijkse wissels zijn in het voorjaar en het najaar. De kwartaalabonnementen wisselen we in maart, juni, september en december. Zo bent u altijd verzekerd van prachtige seizoensgebonden boeketten. 

Het wisselen hiervan gaat automatisch, dus daar hoeft u zelf niet over na te denken. Wij maken een afspraak met u en komen de boeketten verwisselen.

We wisselen het oude en vervangen het door nieuwe luxe boeketten.

Let op: Alle kleuren en maten zijn mogelijk. Stuur ons je ideeën. En wij maken iets helemaal naar eigen smaak op maat en kleur.  

Bij aanschaf van een abonnement krijg je een gratis M of S vaas naar keuze:

Je hebt keuze uit deze vazen.

  • Cheetah vaas bruin , goud of zwart
  • Satin vaas zwart / taupe
  • Zwarte vaas smoke of matt
  • Taupe vaas

 

Waarom adviseren wij om voor een zijden bloem abonnement te gaan als bedrijf?

Zijden bloemen voor bedrijven vormen een perfecte onderhoudsvrije oplossing als het gaat om decoratieve aankleding. Het interieur van een bedrijf heeft een grote invloed op de indruk van klanten en bezoekers. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan de styling en decoratie. Zijden bloemen voor bedrijven krijgen daarom de voorkeur vanwege de vele voordelen.

  • Een zijden boeket verwelkt niet.
  • Zijden bloemen hoeven geen water.
  • Zijden bloemen zien er net zoals verse echte bloemen uit tegenwoordig.
  • Zijden bloemen geven een mooie sfeer in je bedrijf.
  • Je bent uit eindelijk voordeliger uit met het kopen of huren van zijden bloemen voor je bedrijf. Dan met het kopen van verse bloemen voor je bedrijf.
  • Wij werken met een hoge kwaliteit zijden bloemen van het merk Silkka en Emerald. 
 

 

Halfjaar abonnement 

Onze halfjaarabonnementen verzorgen twee keer per jaar een nieuwe seizoensgebonden uitstraling. Wij wisselen de Silk Flowers zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. 

Ieder half jaar een seizoensgebonden stijl bloemen voor in u bedrijf.

Kwartaal abonnement

Onze kwartaalabonnementen verzekeren u van een nieuwe seizoensgebonden sfeer, ieder seizoen. Wij wisselen de Silk Flowers om het kwartaal. Zonder dat u daar iets voor hoeft te doen. Ieder kwartaal seizoensgebonden stijl bloemen voor in u bedrijf.

De kosten!

 

Budgetvriendelijk abonnement dat goed past bij kleine balie of een kleine tafel . +/ 45 cm (incl. vaas).

De prijs is gebaseerd op maandelijkse betaling! Je kunt een abonnement aanvragen door middel van het contact formulier op deze pagina in te vullen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Half jaar wissel: € 12,50 per maand
Kwartaalwissel: € 18,50 per maand 

Budgetvriendelijk abonnement dat goed past op een balie of een tafel . +/- 65 cm (incl. vaas).

De prijs is gebaseerd op maandelijkse betaling! Je kunt een abonnement aanvragen door middel van het contact formulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact terug met u op. 

Half jaar wissel: € 21,50 per maand
Kwartaalwissel: € 31,50 per maand 

Meest gekozen abonnement voor op een receptiebalie en bij de entree. Bloemstuk van +/- 90 cm (incl. vaas).

De prijs is gebaseerd op maandelijkse betaling! Je kunt een abonnement aanvragen door middel van het contact formulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact terug met u op. 

Half jaar wissel: € 27,99 per maand
Kwartaalwissel: € 41,50 per maand

Echte eye-catchers die altijd zorgen voor een 'wow-effect'! Luxe bloemstuk van +/- 120 cm (incl. vaas)  

De prijs is gebaseerd op maandelijkse betaling! Je kunt een abonnement aanvragen door middel van het contact formulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact terug met u op. 

Half jaar wissel: € 43,50 per maand
Kwartaalwissel: € 55,50 per maand